Privat vaske- og rulleservice i Gentofte

​Gentofte Vask & Rulle Service har specialiseret sig i at vaske, stryge og rulle skjorter, tøj, håndklæder, sengetøj og duge for private husholdninger i Gentofte og omegn.  Vi vasker også beklædning, og gør det naturligvis i maskiner for sig selv, så dit tøj ikke blandes med andres. Vi henter og bringer selv, og alle vaske-, stryge- og rulleopgaver ordnes i vores eget specialvaskeri, hvor arbejdet bliver udført i moderne maskiner, men med gammeldags grundighed og omsorg. Du kan naturligvis også bringe og hente selv. 

Vi vasker for private hjem og vi henter gerne

​Vi lægger særlig vægt på kvalitet og service i vores vaske- og rullearbejde. Vi bestræber os i det hele taget på at yde en gennemarbejdet arbejdsindsats, så alle privatkunder altid kan være sikre på de bedste resultater. Dette gælder især i forhold til de noget dyrere og finere produkter, og derfor anbefaler Georg Jensen Damask butikken i Lyngby os til vask af deres produkter.

Vi er med andre ord en kvalitetsbevidst nichevirksomhed, der tilbyder en særlig personlig service og grundighed for husstande i Gentofte og omegn, som ønsker vaske- og rulleservice, og som ønsker service på et noget højere niveau, end andre vaskerier tilbyder. 

Denne service kan for eksempel tilbydes i en fast aftale, hvor vi kommer en gang om ugen for at hente vasketøj.

Ring for at høre mere om vores vaskeservice

​Du er velkommen til at kontakte Gentofte Vask & Rulle Service for at få mere at vide om vores priser, eller hvis du overvejer en aftale om en vaske- og rulleservice for din hustand. Du kan ringe til os på telefon 39 65 68 06 eller skrive til gentoftevask@outlook.dk.

Firma

​Gentofte Vask & Rulle Service

CVR: 19152146

Adresse

​Smakkegårdsvej 159

2820 Gentofte 

kontakt os

åbningstider

Man: 09.00 - 17.30

Tirs-fre: 09.00 - 16.30

Lørdag og søndag: God weekend